İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

OSBDER'e Üye OSB'lerin Bölge Müdürleri, İAOSB'de Biraraya geldi

Organize Sanayi Bölgeleri Derneği’ne (OSBDER) üye 39 OSB’nin Bölge Müdürleri, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde (İAOSB) bir araya geldiler. İAOSB Bölge Müdürü Doğan Hüner’in eşliğinde Bölge’yi gezen OSB’lerin müdürleri, Bölge turunun ardından toplantılarını geçekleştirmek üzere Bölge Müdürlüğü Binası’na geçtiler.
 
Üç ayda bir OSBDER üyesi OSB’lerin ev sahipliğinde düzenlenen Bölge Müdürleri Toplantısı’nın 18’incisi, İAOSB Atatürk Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İAOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Uysal, Bölge Müdürlerini İAOSB’de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Sanayi bölgelerinin başında yer alan ‘organize’ kelimesini ‘birlik olmak ve iletişim kurmak’ anlamları ile bütünleştiren Uysal, “Düzenlenen bu tarz toplantılarla ortak paydada birleştiğimiz olumlu-olumsuz sorunlarımızı dile getirerek ve bunlara çözüm üretmek şansını yakalıyoruz. Söz konusu toplantıların OSB’lerimizin gelişimi adına çok değerli ve faydalı olduğuna inanıyorum. Sizleri burada konuk etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Tekrar hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz” dedi.
 
Bölge Müdürleri, serbest tüketicilerin OSB’lerdeki durumu ve OSB’lerde iktisadi işletme kurulmasına ilişkin görüşlerini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerinden Faruk Bektaş, Bünyemin Eroğlu ve Yeminli Mali Müşavir Sakıp Şeker ile birlikte değerlendirdiler.
 
Ayrıca, toplantıya katılan OSB Müdürleri, kendi Bölgelerindeki uygulamalar, karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulundular. 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir