İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Yönetim Kurulu Özel Nedim Uysal MTAL'yi Gezdiler

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, inşası devam eden ve 2016-2017 eğitim-öğretim yılında kapılarını açmaya son süratle hazırlanan Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin binasını gezdiler.
 
İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, İAOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Neslihan Ömer Kabaklı, Erol Narin ve Atilla Baysak, binanın her köşesini gezerek, çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgiler aldılar.
 
İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, Tamamı yüzde 100 burslu öğrencilerden oluşan ve yemek masrafından öğrenim giderlerine, okul üniformalarından kitaplarına, öğrencilerin tüm giderlerini karşılayan İAOSB, geleceğin mühendislerini yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyor. İAOSB olarak attığımız bu tohumun, Türkiye’deki tüm OSB’lerde yeşermesini diliyoruz. Çünkü Türkiye sanayinin yetişmiş işgücüne, nitelikli eleman sıkıntısına çözüm arayışında hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu işe gönül veren sanayicilerimiz ve deneyimli eğitim kadromuzla, Türkiye’nin gelişmesine ve kalkınmasına kuvvet verecek gençleri yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir