İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Norm Sanat'ta Anlamlı Kutlama

Sanatın her dalına ev sahipliği yapan Norm Cıvata,Havatek Makina San. Tic. A.Ş.’nin 30. kuruluş yıldönümünü Norm Sanat Galerisi’nde düzenlenen karma sanat sergisi ile kutladı. 15 Mart’ta gerçekleşen sergiye; Çiğli Kaymakamı Yusuf Güler, EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, BTM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, Emekli Orgeneral Fikret Küpeli, Norm Cıvata Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda İAOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Uysal’ın yanı sıra Bölge sanayicileri ve sanatseverler katıldı.
 
Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Norm Cıvata Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nedim Uysal, sanat ile sanayiyi bir araya getirdikleri için mutlu olduklarını belirtirken, EBSO Meclis Başkanı Salih Esen de yaptığı konuşmada, sanatın insanları birleştiren bir unsur olduğuna dikkat çekti.
 
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren HavatekMak. San. ve Tic. A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı M.Süha Aksoy da bu serginin açılmasında büyük destek sağlayan Nedim Uysal’a teşekkür ederken, sergideki resim ve fotoğrafların satışından elde edilecek gelirin Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na aktarılacağını söyledi.
 
Çiğli Kaymakamı Dr. Yusuf Güler de yaptığı konuşmada; “Sanat güzelliğin bir ifadesidir, Türkiye’nin güzide organize sanayi bölgelerinden birisi olan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde adeta bir gül gibi açan Norm Sanat Galerisi’ndeki bu sergide bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
 
Kaan Alemdar, Nagehan Bakıcı, Özge Bozdağ, Meral Oğuzülgen, Nilgün Kırçak, Tülin Unganer, Yalçın Unganer, Cihangir Zeybek, Cumhur Zeybek ve Tamer Zeybek’in, fotoğraf, yağlıboya ve seramik eserleri 11 Nisan 2016 tarihine kadar Norm Sanat Galerisi’nde sergilenecek. 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir