İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Ataer'in Genel Kurulu yapıldı

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin en değerli yatırımları arasında yer alan Ataer Enerji Elektrik Üretim A.Ş.’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı, Atatürk Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş’ın Divan Başkanlığı’nda düzenlenen Genel Kurul’da 2015 yılını başarılı bir grafik ile kapatan Ataer Enerji’nin yeni dönem projeleri hakkında bilgi verildi.
 
Ataer Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, İAOSB gibi Ataer’in de tüm Bölge sanayicilerinin ortak malı olduğuna dikkat çekerek, fabrikaların kesintisiz üretime devam etmeleri konusundaki en büyük paydaşları olan kuruma destek verilmesi gerektiğini söyledi. Ataer sayesinde Bölge katılımcılarının geçmiş dönemlerde ülkenin en ucuz elektriğini kullandığını hatırlatan Uysal, “Son 4 yıl içinde doğalgaza üst üste yapılan zamlar nedeni ile istediği rakamlarda enerji satma şansı olmayan Ataer ile siz değerli sanayicilerimizin işbirliği devam ettiği müddetçe kurumumuz yine en iyi enerjiyi en uygun fiyatlarla sunmaya devam edecektir” dedi.
 
Gelecek dönem çalışmaları hakkında da bilgi veren Uysal, “2016 yılında TEİAŞ kaynaklı elektrik kesintilerinde, Ada Modu’nda üretim faaliyetlerinde bulunarak müşterilerimizin kesintisiz elektrik kullanımına devam etmesini sağlayacağız. Ayrıca; enerji verimliliği ve kestirimci bakım amaçlı termal kamera kontrollerini, yumuşak ve demineralize su tedarikini sağlamak, topraklanma ve iletkenlerin izolasyon ölçümlerinin yapılması gibi planladığımız çalışmalarımızı da yıl içerisinde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
 
İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş da 2015 yılı kar ile kapan Ataer Enerji’nin kendilerini motive ettiğini bildirerek, “Doğalgaz fiyatlarındaki bu artışlara rağmen, söz konusu başarıyı yakalayan başta Ataer Yönetim Kurulu olmak üzere, çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Başarıyı yakalamak için birlik ve beraberliğimizi bozmamamız gerekir. Bizler de sanayici olduğumuz için sanayicilerin derdinden anlıyoruz. Bölgemizde elektrik kesintileri yaşandığında Ataer bu ihtiyacı karşılayarak üretim bantlarının durmadan dönmesini sağlamaya devam ediyor. Ataer bizlere en ucuz elektriği verdiği dönemde nasıl yanında olduysak, zor dönemlerinde de onu desteklemeliyiz” ifadesinde bulundu.

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir