İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Yoğun İlgi

İAOSB Özel Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Konak Kaymakamlığı’nın katkılarıyla İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Konak Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin koordinatörlüğünde düzenlenen Lisemi Seçiyorum-Ortaöğretim Kurumları Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı.
 
Devlet Liseleri, Özel Okullar ve Temel Okulların katılımı ile İzmir Uluslararası Kültürpark Alanı’nda düzenlenen etkinlikte Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri ziyaretçilerine, okulun eğitim ve sosyal hizmetleri konusunda detaylı bilgiler aktardı.
 
Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, tanıtım günlerine katılan öğrencilere meslek seçimi konusunda yardımcı olurken, kendi okullarına ilişkin bilgiler de verdi. Okul öğrencileri de stantlarını ziyaret eden öğrenci adaylarına okullarında yürüttükleri çalışmalar ve projelerden bahsederken, yürütülen hizmetlere dair detaylı bilgi verdiler.
 
Öğrencilere, eğitim hayatına devam edecekleri okulu daha doğru seçebilme imkanı sunma amacıyla düzenlenen ve 200’e yakın okulun katıldığı etkinliğe, Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Mekatronik, Endüstriyel Bakım-Onarım, Bilgisayarlı Makine İmalatı, Endüstriyel Kalıp dalları ve yüzde 100 burs imkanı ile damgasını vurdu.

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir