İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Öğrencilerden Duygu Ve Başarı Dolu Yılsonu Etkinliği

Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin tamamı, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılını başarıyla tamamladılar. Öğrenciler, okula adını veren duayen sanayici, Norm Grup Onursal Başkanı Nedim Uysal’ın da katıldığı yılsonu gösterisi ile birbirinden başarılı performanslar sergilediler.
 
Atatürk Toplantı Salonu’nda düzenledikleri gösteride; folklör, modern dans, tiyatro ve mini konser gösterilerine imza atan öğrenciler, İngilizce okudukları Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile büyük alkış aldılar. Yine İngilizce hazırladıkları skeçler ile yabancı dil konusundaki başarılarını gözler önüne seren öğrenciler, yıl içerisinde çektikleri fotoğraflardan hazırladıkları video sunumu ile geride bıraktıkları dönem içerisindeki paylaşımlarını bir kez daha hatırlamışlar oldular.
 
Okul Müdürü Satı Çalışkan, okulda eğitim-öğretim görev tüm öğrencilerin seneyi başarı ile tamamlayarak bir üst sınıfa geçmeye hak kazandıklarını vurgulayarak, kendilerini tebrik etti. Okulun gerek akademik gerekse sosyal, kültürel ve spor alanlarındaki başarısından dolayı, başta Bölge katılımcıları olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarına, okulun çalışanlarına ve İAOSB Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eden Çalışkan, geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatlarını artan bir başarı grafiği ile sürdürmelerini sağlamak için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir