İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Sosyal Faaliyetlerde Parlamaya Hazırlanıyor

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, sosyal faaliyetler alanında yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. İAOSB’nin sosyal faaliyet çalışmalarından Fotoğrafçılık Kulübü, Tiyatro Kulübü ve Türk Sanat Müziği Korosu yeni dönem çalışmalarına başladı.
 
Bölge katılımcılarının ve çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği Fotoğrafçılık Kulübü, birbirinden özgün projeleri ile emin adımlarla ilerliyor. Çalışma performansına her sene yenilikler ekleyerek ilerleyen Fotoğrafçılık Kulübü, bu yıl da geçmiş dönemlerde iki haftada bir gerçekleştirilen derslerini artık haftada bir kez yaparak ders sayısı arttırmaya hazırlanıyor.
 
Bunun yanı sıra 5 yıllık deneyimlerini çektikleri kareler ile ölümsüzleştiren kulüp üyeleri, çalışmalarını Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen seminerler öncesinde fuaye alanında sanatseverlerin beğenisine sunacak.
 
Yeni dönem yeni oyun
 
6 yıllık deneyimlerini yeni oyunlarla bütünleştiren Tiyatro Kulübü üyeleri bu yıl da yeni oyunlarla seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2010 yılında Atilla İlhan’ın ‘Kaptanın Şiir Defteri’ adlı oyunu ile sahne tozunu yutan kulüp üyeleri, bugün kendi yazdıkları oyunu kendileri yöneterek sahnelemenin mutluluğunu yaşıyorlar. Bu yıl da Bölge katılımcılarını ve çalışanlarını keyifli bir tiyatro oyunu bekliyor.
 
Konser heyecanı başlıyor
 
Bu yıl yedinci yılını kutlayan Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri de yeni konserler öncesinde repertuar çalışmalarını hızla sürdürüyorlar. Keman, ud, kanun, ritim, klavye ve klarnet eşliğinde her pazartesi Bölge Müdürlüğü binasında Ege Üniversitesi Devlet Türk Sanat Müziği Konservatuarı Öğretim Görevlisi Engin Karadağ’ın koro şefliğinde sürdüren TSM Korosu, birbirinden değerli parçaları Bölge katılımcıları ve çalışanları için seslendirmeye hazırlanıyor. 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir