İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Yönetim Organlarında Görev Alan Sanayiciler Bir Araya Geldi

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi , ATAER Enerji A.Ş ve İAOSB Vakfı yönetim organlarında görev yapan sanayiciler İAOSB Başkanı Hilmi Uğurtaş’ın ev sahipliğinde
akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Uğurtaş gecenin başlangıcında yaptığı konuşmada,
 
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi  bugün Türkiye’de örnek gösterilen, önder bir OSB ise bu bölgemizin organlarında dün ve bugün görev yapan siz değerli dostlarımızın katkı ve gayretleri ile olmuştur.
 
Bu bölge için görev yapan her sanayici işinden, gücünden, ailesinden, özel yaşantısından fedakarlıklar yaparak bölgemizin gelişimi için ellerini taşın altına koymuş insanlardır. Bölgemizin son 30 yılda gerçekleştirdiği gelişimi göz önüne aldığımızda ne denli büyük bir hizmetin verildiği ortadadır. Bu hizmetin verilmesine katkı veren sizlere çok teşekkür ediyorum.
 
Ayrıca, bu hizmet sürecinde yaşama veda edip aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı, ağabeylerimizi de rahmet ve şükranla anıyorum. Yine bu uzun dönem içinde zaman, zaman görevlerde bayrak yarışı anlayışı içinde değişimler   yaşandı. Bu arkadaşlarımıza da görev yaptığı dönemler için ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Ancak teşekkürlerin en kuvvetli  kısmını iki gruba ayırdım.
Bu gruplardan ilki sevgili sanayici dostlarımın eşleridir. Çünkü eşlerinin gerektiğinde aile yaşantılarından fedakarlık yaparak bölgemiz için çalışmalarına gösterdikleri destek ve anlayış çok önemlidir. Bir diğer  büyük teşekkürü bir borç bildiğim  grup ise  görev yaptığımız tüm yıllarda destekleri ile, güvenleri ile arkamızda duran bize güç veren değerli sanayici dostlarımızdır. Onlardan aldığımız güç ile girdiğimiz her işten alnımızın akıyla çıktık. Devam çalışmalarımızın yanı sıra planladığımız projelerimiz de var. Sanayici Dostlarımızdan gelen talep ve desteği de dikkate alarak hizmete devam edeceğiz, dedi.
 
Uğurtaş konuşmasının devamında  ise;
 
Ülkemiz zor günlerden geçmektedir. 2016 yılı pek çok yönüyle zorluklarla dolu geçmiştir. 2017 yılı içinde şimdiden çok iyimser konuşmak ne yazık ki mümkün değildir. Ancak, bizler sanayiciyiz. Bizler üretme ve istihdam yaratma sevdalısıyız. Bu vizyonumuzdan asla vazgeçmeden çalışmaya devam edeceğiz. Temennimiz yeni yılda başta demokrasi ve cumhuriyetimiz olmak üzere  sahip olduğumuz değerlere sahip çıkarak, sosyal bir hukuk devleti anlayışı içinde huzur ve barış içinde yaşamaktır. Burada özellikle 2016 yılında gerçekleştirilen hain ve alçak terör saldırıları ile kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Diliyorum ki, 2017 yılı bu acıların son bulacağı, el birliği içinde büyümeye ve gelişmeye odaklanacağımız başarılı ve güzel bir yıl olur dedi. 

 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir