İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB'de 'Bir Cinayet Şeysi'

‘Yaşayan Bölge’ vizyonu ile hayatın her alanında katılımcılarının yanında olan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, bu kez sanata verdiği destekle adından söz ettirdi. İAOSB Tiyatro Kulübü tarafından sergilenen ‘Bir Cinayet Şeysi’ adlı oyun, iki gün içinde sahnelediği üç performansında da salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.
 
İAOSB Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Ömer Kabaklı’nın teşekkür ederek çiçek sunduğu İAOSB Tiyatro Kulübü’nün başkanı, aynı zamanda ‘Bir Cinayet Şeysi’ oyununun yazarı ve yönetmeni olan Hakan Susuz, sanata verdiği destekten dolayı İAOSB Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Her sene yeni bir oyun ile seyircilerin karşısına çıktıklarını hatırlatan Susuz, “İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, bir yandan Türk sanayine ve ekonomisine kuvvet verirken, diğer yandan kültür ve sanata gösterdiği önemle de örnek oluyor. İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş nezdinde tüm Yönetim Kurulu’na ve Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum” dedi.
 
İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, sanattan uzan kalan toplumların gelişmesinden söz etmenin mümkün olmayacağına dikkat çekerek, İAOSB’nin TSM Korosu, Fotoğrafçılık Kulübü ve Tiyatro Kulübü organizasyonları ile Bölge katılımcıları ve çalışanları arasındaki ilişkiyi kuvvetlendirirken, sosyal hayatlarına motivasyon sağlamayı hedeflediklerini, bunu da başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir