İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

KalDer İzmir Şubesi Üye Adaylarını Bilgilendirdi

KalDer Izmir branch organized an information meeting
 
Mükemmellik kültürünü yaygınlaştırmak için çalışan Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi (KalDer)
üye adaylarına yönelik bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.
 
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan KalDer İzmir Şubesi Başkanı Muhsin Çömden, mükemmellik kültürünü geliştirmek ve sürekli hale getirmek amacıyla eğitimler, teknik geziler ve çalıştaylar düzenlediklerini söyledi. 
 
Çömden, “Sürdürülebilir iş ve yaşam kalitesini oluşturabilmek için yalnızca değişmek yetmiyor, dönüşmek de gerekiyor. Yalnızca bireyleri değil toplumun ve tüm kuruluşların da bu dönüşüme ortak olması gerekiyor. KalDer olarak Avrupa Kalite Derneği'nin mükemmellik modelini kullanıyoruz. Öncelikli değerlerimiz insan, toplum ve doğaya saygıdır. Bununla birlikte güvenilir olmayı ön planda tutarak, gönüllülük esasıyla hizmet veriyoruz. Amacımız Türkiye'nin rekabet gücünün yükselmesidir” dedi.
 
Çömden, KalDer İzmir şubesi olarak her yıl Mükemmelliği Arayış Sempozyumu düzenlediklerini ve Yılın Başarılı Ekibi ve Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü için önemli başvuru topladıklarını da dile getirdi.
 
Mükemmelliğin sürekli bir yolculuk olduğunu kaydeden Muhsin Çömden, günümüzde değişime ayak uyduramayan ve düzenli olarak kendini geliştirmeyen şirketlerin rekabet gücünü kaybedeceklerini sözlerine ekledi.
 
EĞİTİM PROGRAMLARI
 
Üye adaylarına yönelik bir sunum gerçekleştiren KalDer İzmir Şubesi Genel Sekreteri Ebru İlikli, “KalDer İzmir Şubesi olarak kurum kültürünü geliştirecek ve mükemmelliğe önemli katkıda bulunacak eğitim paket programları düzenliyoruz. Deneyimli eğitmenlerimizle birlikte Satış ve Pazarlama Eğitim Programı, İnsan Kaynakları Eğitim Programı ve Yönetici Geliştirme Programı gibi farklı başlıklarda eğitimler düzenliyoruz. Son 3 yılda toplam 4119 kişiye 263 eğitim verildi.    9-11 Mayıs 2018 tarihinde 19'uncu Mükemmelliği Arayış sempozyumunu düzenleyeceğiz. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında üniversite öğrencilerine destek olmak için kurulan GençKal topluluğu, ortaöğretim ve lise öğrencilerini kapsayan Yaşamda Kalite Proje Fikir Yarışmasını da düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir