İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Güney Afrika Büyükelçiliği Yetkililerinden İAOSB Ziyareti

Güney Afrika Büyükelçiliği 1. Sekreteri/siyasi Tshepo Ranamane ve Güney Afrika Büyükelçiliği Ticaret ve Yatırım Sorumlusu Sultan Onacak İAOSB’yi ziyaret ederek yetkililerden Bölge’ye ilişkin bilgi aldılar. İAOSB Proje ve İş Geliştirme Birimi’nden Ayşen Güçlüoğulları, yaptığı sunumda Bölge’de yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarına ilişkin güncel bilgileri paylaştı.
 
Bölge sunumunun ardından çeşitli sorular yönelten Tshepo Ranamane, özellikle Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi’nden çok etkilendiklerini, yürütülen çalışmaların çok başarılı olduğunu söyledi.
 
Ekonomik ve politik taraftaki ilişkilerin güçlendirilmesi adına İzmir’de olduklarını bildiren Tshepo Ranamane, İzmir ile ikili ilişkileri geliştirmeyi hedeflediklerini söyleyerek, Güney Afrika Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosu Tamer Taşkın’a kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
 
İzmir’in güzel bir şehir olduğuna vurgu yapan Ranamane, kentin birçok unsuru bir arada barındırdığını söyledi. Gauteng’in coğrafi açıdan İzmir’den farklı olduğunu açıklayan Ranamane, “Kentimizin içinde barındırdığı güçlü ekonomik yapısı ve ticaret hacmi ile İzmir ile arasında birçok benzer nokta var” diye konuştu.

 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir