İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Yaşar Üniversitesi Öğrencileri İAOSByi Ziyaret Etti

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 1. ve 2. sınıf öğrencileri, yürütülen çalışmalar hakkında Bölge Müdür Yardımcısı Ayşe Avanoğlu, Bilgi İşlem Ekibi’ nden Aylin Karaca ve Sertuğ Ünal’dan bilgi aldılar.
 
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi veren Avanoğlu, İAOSB’nin alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayarak hizmet veren Türkiye’nin önde gelen OSB’leri arasında yer aldığını söyledi.
 
Sanayinin ortak coğrafyada çalışmasıyla daha etkin ve verimli üretimi sağlaması amacıyla OSB’lerin kurulduğunu hatırlatan Avanoğlu, 1990 yılında faaliyete geçen İAOSB’de 600’e yakın üretim tesisinin faaliyet gösterdiğini bildirdi. İAOSB’nin, farklı alanlarda üretimlerin yapıldığı karma OSB’ler arasında yer aldığına dikkat çeken Avanoğlu, Bölge’de 15 farklı sektörde faaliyet gerçekleştirildiğini söyledi.
 
Öğrencilerle eğitim ve iş hayatı serüvenini paylaşan Bilgi İşlem Ekibi’ nden Aylin Karaca ve Sertuğ Ünal, merak edilen soruları da yanıtladılar. İAOSB’de faaliyet gösteren fabrikalarda çalışmak istediğini dile getiren öğrencilere İAOSB İnsan Kaynakları Birimi hakkında bilgi veren Karaca, “Firmalarda alanlarına göre pazarlama, IT desteği gibi çeşitli departmanlarda görevlendirilecek kişilere de ihtiyaç duyuluyor.
 
Bölge Müdürlüğümüzde faaliyet gösteren İnsan Kaynakları Birimi, katılımcılarımızdan gelen taleplere göre, başvuruda bulunanlarla irtibata geçiyor. Bölge firmalarında çalışmak için kaydınızı yaptırmak isterseniz, lise ve üniversite diplomasının aslı veya fotokopisi, nüfus cüzdanınızın aslı ile son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğrafınızı getirerek, İnsan Kaynakları birimimize başvurabilirsiniz” dedi. 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir