İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Vakfı Mütevelli Heyeti Toplandı

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Eğitim ve Sağlık Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısı, İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş ve Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı Kadri Şeker’in katılımıyla Atatürk Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
 
Adından da anlaşılacağı gibi Vakfın eğitim ve sağlık alanında yürütülen çalışmalarda etkin rol almasını hedeflediklerini dile getiren İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, İAOSB’li sanayicilerin Vâkıfa destek olmalarını beklediklerini söyledi.
 
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında İAOSB Özel Nedim Uysal Anadolu Teknik Lisesi’nin açılışını gerçekleştirecekleri müjdesini veren Uğurtaş,  “Projelendirilen inşaatımızın gelecek yıl tamamlanmasını öngörüyoruz. Bu süre zarfında bir an evvel tamamı yüzde 100 burslu okuyacak evlatlarımızın eğitim-öğretim döneminden faydalanmasını istediğimiz için Bölgemizdeki geçici okul inşaatımızı tamamlayarak Eylül ayında kapılarını öğrencilerimize açacağız. Konuyla ilgili gerekli destekleri İzmir Valiliği’nden ve Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndan aldık. İnşaatımız tamamlandıktan sonra, okulumuz İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Eğitim ve Sağlık Vakfı’na devredilecek. Bu sene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen destek ile birlikte gücümüzü birleştirerek okulun giderlerini karşılayacağız” dedi.

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir