İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB 39 Ülkeden 180 Delegeye Ev Sahipliği Yaptı

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, 83. Kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmir’e gelen yabancı ülkelerin temsilcilerini ağırladı. 39 ülkeden 180 delegenin katıldığı İEF Heyetine Bölge’de yürütülen faaliyetler hakkında bilgi veren İAOSB Bölge Müdür Yardımcısı Ayşe Avanoğlu, yöneltilen soruları da yanıtladı. 
 
Avanoğlu, Türkiye’nin en gelişmiş OSB’leri arasında yer alan İAOSB’nin, Türkiye’deki OSB’lere örnek olacak birbirinden başarılı projelere imza attığını vurguladı. Altyapısını tamamlayarak çalışmalarını Bölge sanayicilerinin gelişimine odaklayan İAOSB’nin gelecek dönem projeleri hakkında katılımcılara bilgi veren Avanoğlu, konuşmasının ardından Bölge’nin tanıtım filmini heyet üyeleri ile paylaştı.
 
Delegeler; özellikle tekstil, kimya, plastik, metal, makine, gıda, otomotiv, elektrik-elektronik sektörlerine yönelik hizmet veren firmalarla ticari işbirliği yapmak için firma yetkilileri ile görüşmelerde bulundu.
 
Bölge katılımcısı Bolulu Hasan Usta’nın birbirinden lezzetli tatlılarını ikram ettiği organizasyondan oldukça memnun kaldıklarını dile getiren delegeler, Türk firmalarının yetkilileri ile karşılıklı görüşme şansı buldukları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.  

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir