İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Vakfı Toplantısı Yapıldı

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet toplantısı yapıldı. Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı Kadri Şeker’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Vakfın 2015 yılı faaliyet programı ve bütçesi görüşüldü.
 
Toplantıda Vakıf Başkanı Hilmi Uğurtaş 2014 yılı içinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tariş İplik ile yaşanan dava süreci nedeniyle Vakfın istenilen maddi büyüklüğe ulaşamadığını ancak yapılan çalışmalar ile hayatiyetini sürdürdüğünü belirten Hilmi Uğurtaş ; “Sanayici dostlarımızın katkı ve katılımları arttıkça Vakfımızın da gücü ve etkinliği artacaktır”  dedi. Uğurtaş konuşmasında İAOSB olarak belirledikleri eğitim vizyonu doğrultusunda atılan en büyük adım olan Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin başlayan eğitim çalışmaları ve yeni binasının inşaatı hakkında da bilgi verdi.
 
Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı Kadri Şeker de  yapılan çalışmalardan dolayı Vakıf Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, Nedim Uysal’ın yapılan okul yatırımına verdiği katkının diğer pek çok sanayicimize örnek olmasını diledi.              
 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir