İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB'li Yüzücü Kartal Sert'ten 5'i Bir Yerde

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 13-15 Şubat 2015 tarihleri arasında Alanya’dadüzenlenen ‘Masterlar Alanya Kış Yüzme Şampiyona’sına İAOSB adına katılan profesyonel yüzücü Kartal Sert, Bölge’ye beş ödülle döndü.
 
50 metre kurbağada Türkiye ikinciliği, 100 metre kurbağada Türkiye ikinciliği, 200 metre kurbağada Türkiye birinciliği aynı zamanda genel klasmanda (tüm yaş grupları içerisinde) Türkiye birinciliği, 400 metre serbestte Türkiye üçüncülüğü, 400 metre karışıkta (kelebek, sırt, kurbağa, serbest) Türkiye üçüncülüğü madalyalarını alan Sert, “Zorlu bir mücadele oldu. İAOSB adına yarışarak, toplam 150 sporcunun katıldığı müsabakanın hemen hemen her alanında ödülle dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tüm bu süreç içerisinden bizden desteklerini esirgemeyen İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hilmi Uğurtaş başta olmak üzere, tüm Yönetim Kurulu üyelerine ve Bölge sanayicilerine teşekkürü bir borç biliyorum. Yarışmacılar arasında bir OSB adına katılan tek kişiydim. Bu da İAOSB’nin spora verdiği desteği bir kez daha gözler önüne seriyor. Ben de İAOSB’nin bayrağını 5 kez dalgalandırmanın haklı gururunu yaşıyorum” diye konuştu.
 
Sert, Mart ayında KKTC’de Türkiye Yüzme Şampiyonası ve Mayıs ayında Marmaris’te gerçekleştirilecek olan Uluslararası Yüzme Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürdüğünü bildirerek, “İAOSB bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğim” sözünü verdi. 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir