İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Özel İAOSB Nedim Uysal MTAL İlk Eğitim Yılını Geride Bıraktı

Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 2014-2015 eğitim-öğretim yılını düzenlenen törenle noktaladı. Öğrencilerin her alanda kendilerini geliştirmelerine imkan veren vizyonu ile kültürel ve sanatsal etkinlikte de ön plana çıkmalarını sağlayan okul öğretmenleri, çabalarının meyvelerini yıl sonu gösterisinde topladılar.
 
Tiyatrodan konsere, şiirden dansa birçok alanda birbirinden başarılı performansa imza atan öğrenciler, bir yıl boyunca birlikte oldukları öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılırken, yeni eğitim-öğretim döneminin bir an önce gelmesini beklediklerini söylediler.
 
Eğitime verdiği önemle dikkatleri üzerine çeken İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin Yönetim Kurulu’na ve okula ismini veren duayen sanayici, Norm Grup Onursal Başkanı Nedim Uysal’a teşekkür eden öğrenciler, İzmir’in ‘gözde okulları’ arasında ilk sıralarda yer alması hedeflenen Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri olmanın gururunu yaşadıklarını vurguladılar. 
 
Başarıyla geride bıraktıkları eğitim-öğretim döneminin ardından tatile girecek olan öğrenciler, Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kurucu müdürü Satı Çalışkan ve okul öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılını geçici binalarında tamamlayan öğrencilerin, yeni yıla ana binalarında girmeleri hedefleniyor. Tamamının yüzde 100 bursla eğitim aldığı Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ana bina inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir