İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB'de 'İlk Karne' Heyecanı

Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarına ismini veren duayen sanayici Nedim Uysal’ın elinden karnelerini almanın heyecanı yaşadılar. Bu yıl geçici binalarında eğitim-öğretim gören öğrenciler, okulun bahçesinde düzenlenen karne töreninin ardından Eylül ayına kadar sürecek olan yılsonu tatiline başladılar.
 
Öğrencilere seslenen, Norm Grup Onursal Başkanı duayen sanayici Nedim Uysal, teknoloji çağında yaşayan gençlerin tüm olanaklara sahip bir okulda eğitim almalarından dolayı büyük bir şansa sahip olduklarına dikkat çekti. Deneyimli yönetici ve öğretmen ekibi ile tam donanımlı bir okul olan Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim-öğretim gören öğrencileri bir yılda kaydettikleri başarılı gelişimden dolayı tebrik eden Uysal, “Okulumuz çok kısa sürede Türkiye’nin hatta dünyanın sayılı okulları arasında yer alacaktır. Buna inanıyor, bunun için çalışıyoruz” diye konuştu. Uysal, konuşmasının ardından tüm öğrencileri tebrik ederek, dereceye giren öğrencilere ödül verdi.
 
Törende konuşan Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Kurucu Müdürü Satı Çalışkan, her konuda ilkeli öğrenciler yetiştirmenin haklı gururunu yaşadıklarına dikkat çekerek şunları söyledi:
 
“Okulumuzun bahçesinde bir tane çöp kutusu göremezsiniz, aynı zamanda çöp de göremezsiniz. İşte biz, bu bilince sahip, değerlerinin arkasında duran, ilkeli gençler yetiştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun soluklu bir eğitim-öğretim sürecinin ardından yaz tatiline gireceksiniz. Dinlenmeyi fazlasıyla hak ettiniz. Biz sizleri tatil süresinde unutmayacağız, sizler de okulumuzu ve bizleri aklınızın bir köşesinde taşıyın. Rehber öğretmenimizin sizler için hazırladığı çalışma programı ile tatilinizi verimli değerlendirmenizi temenni ediyorum.”   

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir