İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği Üyeleri Uğurtaş'ı Ziyaret Etti

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) Genel Sekreteri Zirve Komite Üyesi Cengiz Yavaş ve Komite Üyesi Turgay Şirvan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş’ ı ziyaret etti.
Kamu ve özel sektör kuruluşlarından temsilcilerin katılacağı, 14-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek“A Artı Sağlık Güvenlik Birimi ve İkinci Güvenlik Birimi İşbirliği Zirvesi”ne ilişkin Uğurtaş’a bilgi veren Yavaş, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili başarılı örneklerinanlatıldığı oturumlar düzenlediklerini söyledi.
 
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları’ nın katıldığı oturumların verimli geçtiğine dikkat çeken Yavaş, “Geçen sene Ford, Renault, Vestel gibi otomobil, beyaz eşya ve değişik sektörlerde marka olan firmaların yetkilileri ile toplam 10 oturuma imza attık. Bu sene 18 oturumda toplam 54 konuşmacımız olacak” dedi.
 
İş Sağlığı Güvenliği Zirve Projesi’ne Resul Maden’i davet ettiklerini, organizasyonlarına sadece İzmir çevresini değil, Çanakkale ve Bursa’yı da kattıklarını dile getiren Yavaş, bin 800 katılımcının zirveyi takip edeceğini öngördüklerini söyledi.
 
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş da yürüttüğü çalışmalardan dolayı İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni tebrik ederek, “İş güvenliği ve Uzmanlığı’nın mühendis olan herkese açılması ve enformasyon olanların sınava girip burs alabilmesi güzel bir durum. Zirveye böyle uzmanların katılıp hem kendi işlerini yaratmak hem de kişisel gelişimlerini sağlamak amacıyla tecrübelerini katılımcılarla paylaşması çok iyi… Sizlere de sektörlere bu şekilde katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz” dedi.

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir