İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Sanatın ve Sanatçının Destekçisi Norm Sanat Galerisi Yine İşbaşındaydı

Birbirinden başarılı çalışmalara ev sahipliği yapan Norm Sanat Galerisi, “Norm Sanat Grubu” tarafından yapılan resim sergisinin açılışını düzenlediği kokteylle gerçekleştirdi.
 
2015-2016 Atölye Grubu tarafından yapılan resimler, sanatseverlerle buluştu. Sergiye; Norm Cıvata Onursal Başkanı Nedim Uysal ve eski Ege Ordu Komutanı Fikret Küpeli’nin yanı sıra Bölge sanayicileri de yoğun ilgi gösterdiler.  
 
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde 2003 yılından itibaren sanata ve sanatçıya verdiği desteği sürdüren ve bölgede tek örnek olan Norm Sanat Galerisi, otomotiv sektörünün ödüllü yan sanayicisi ve sektör lideri Norm Cıvata’nın sanata verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.
 
Bugüne kadar 150 ’den fazla sergiye imza atmış olan Norm Sanat Galerisi, 21 sanatçının resmettiği sanat eserlerini sanayiciler ve sanatseverlerle buluşturdu. Sergide, “Ali Ulvi Tunalı, Ayşen Ertan, Bilge Uysal, Deniz Yavuz, Esin Ovaçam, Fehamet Şenolsun, Ferda Kocaer, Göknur Güzel, Gülperi Arlı, Gülperi Çelik Yıldız, Gültekin Yıldız, Latife Tezcan, Melek Uyarağalar, Meryem Berksoy, Mine Taylan, Nurşen Çatal, Oya Özbağçiyan, Reyhan Cinstaş, Sedef Kabasakal, Selma Özden ve Ümran Tümer’in resimleri sanatseverlerden tam not aldılar.
 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir