İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

EBSO Vakfı Kadınlar Birliği Uğurtaş'ı Ziyaret Etti

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı bünyesinde 2000 yılından beri faaliyetlerini sürdüren ve Ege Bölgesi Sanayi Odası üyesi sanayicilerin eşlerinden oluşan EBSO Vakfı Kadınlar Birliği üyeleri İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş’ı ziyaret ettiler.
 
EBSO Vakfı Kadınlar Birliği’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında Hilmi Uğurtaş’a bilgi vererek, destek isteyen EBSO Vakfı Kadınlar Birliği Başkanı İhsan Özduran, özellikle ekonomik durumu iyi şartlarda olmayan çocukların çeşitli alanlarda giderlerini karşılamak adına organizasyonlar düzenlediklerini söyledi. Eğitim bursu, maddi yardım, çocuk giydirme gibi olanakları ‘ihtiyacı olan’ çocuklara sağlayabilmek adına ‘gönülden’ çalıştıklarına dikkat çeken Özduran, “Keşke pek çok arkadaşımız bu tarzda çalışmaları yürütebilse. Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımıza bugün uzattığımız her el yarın ülkemizi bir adım öne çıkartacaktır” dedi.
 
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş da yürüttüğü çalışmalardan dolayı EBSO Vakfı Kadınlar Birliği’ni tebrik ederek, “Gönül isterdi ki yaptığınız bu çalışmalara kimsenin ihtiyacı olmasa. Ancak ne yazık ki gerçekler istediğimiz gibi olmuyor. Biz de eğitime çok önem veriyor, bu doğrultuda çalışmalar yürütüyoruz. Yüzde 100 burslu olarak hayata geçirdiğimiz Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde bugün 96 öğrencimiz eğitim-öğretim görüyor. Bu yıl prefabrik binamızda başladık eğitim-öğretime. Seneye asıl binamıza geçeceğiz. İzmir’in en iyi okulları arasında yer alması hedefi ile yola çıktığımız okulumuzda dört sene içerisinde öğrenci sayımızın 400-500’e ulaşmasını bekliyoruz” diye konuştu. 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir