İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Tiyatro Kulübü "Yalan Söyleyemiyorum"u Gururla Sundu

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Tiyatro Kulübü, iki gün üst üste sahnelediği “Yalan Söyleyemiyorum” adlı eser ile bine yakın kişi tarafından ayakta alkışlandı. Kulübün Başkanı Hakan Susuz tarafından yazılarak sahnelenen eser, içtiği ilacın ardından sadece doğruları söyleyen seçim arifesindeki bir Belediye Başkanının başına gelen trajikomik olayları anlatıyor.
 
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sosyal Faaliyetleri Geliştirme Çalışma Grubu’nun önerisi ve Yönetim Kurulu’nun onayı ile kurulan İAOSB Tiyatro Kulübü beşinci kez sahnede yerini aldı. Firma sahipleri ve çalışanların yer aldığı 24 kişilik kadrodan oluşan Kulüp,  Türk tiyatrosuna yeni katılan “Yalan Söyleyemiyorum” adlı oyun ile seyircilerden tam not aldı.
 
Ayakta alkışlanan oyunda İAOSB Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Ömer Kabaklı, oyunun yönetmeni Hakan Susuz’a ve İAOSB Tiyatro Kulübü’ne özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Türk Tiyatrosu’na ‘Yalan Söyleyemiyorum, Bir Cinayet Şeysi ve Üç Harfliler’ olmak üzere toplam üç eser kazandıran Hakan Susuz da 5 yıldır kendilerine sağladıkları imkanlar ve desteklerden dolayı İAOSB Yönetim Kurulu adına, Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Ömer Kabaklı’ya  teşekkür plaketi takdim etti.
 
Daha önce 2010 yılında Attila İlhan’ın hayatının konu edildiği “Kaptan’ın Şiir Defteri” isimli şiir-oyunu sergileyerek perdelerini açan topluluk, 2011 yılında Turgut Özakman’ın eşsiz müzikali “Bir Şehnaz Oyun”u seyircilerin beğenisine sundu. 2012 ve 2013 yıllarında ise Ray Cooney’in dünyaca ünlü eseri “Karmakarışık”ı sahneleyip bir yıl ara verdikten sonra 3 Nisan 2015 tarihinde Ahmet Vefik Paşa’nın Moliere’den uyarladığı Meraki isimli oyunla tekrar tiyatro severlerin karşısına çıktı.

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir