İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Genç Sanayiciler Kulübü'nden "Sermaye Birliği" Girişimi

Türkiye’de ilk kez bir OSB çatısı altında bir araya gelerek yenilikçi vizyonları ile çalışmalara katkı koymayı hedefleyen ‘İAOSB Genç Sanayiciler Kulübü’ İAOSB Sanayici Aktivite Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda bir araya geldi.
Laura by Naci Usta’da düzenlenen organizasyonun açılış konuşmasını gerçekleştiren Kulüp Başkanı Murat Özbek, “İAOSB Yönetim Kurulumuzun teklifi ile hayata geçirdiğimiz Kulübümüzde, Bölgemize katkı sağlayacak yenilikçi fikirleri değerli üyelerimizin katkıları ile geliştirmeyi hedefliyoruz. Bölgemiz gibi biz de oluşumumuzla İzmir ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Cenk Karace öncülüğündeki yönetimimiz birbirinden başarılı işlere imza atıyor. Cenk Başkanımızın ‘Bir hayalim var’ diyerek temelini attığı Kulübümüz, sizlerin desteği ile güç birliği yaparak birbirinden değerli işlere imza atacaktır.
Yine Cenk başkanımızın öncülüğünde kurulan İzmir Girişim Grubu isimli yapı, birlikte yol alabileceğimiz oluşuma ilişkin bana çok ilham verdi. Neden benzer bir yapıyı genç sanayiciler olarak bizler de yapmayalım diye düşündüm. ‘Neden olmasın’ sorusundan yola çıkarak tüm prosedürleri ve fizibilite çalışmalarını araştırdık. Bu yolda bana buradaki birçok arkadaşım destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hedefimiz profesyonel bir şirket kurarak burada 1 milyon euroluk bir havuz oluşturmak. Her bir hisse 10 bin euro bedelli olacak. Startı bugün veriyoruz. Sizlerin de desteği ve gücü ile çok başarılı öncü çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz. Bugün, bu organizasyonumuza değerli katkılarda bulunan firmalarımıza da ayrıca teşekkür etmek isterim.” ifadesinde bulundu.

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir