İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

Vakıf resmi senedine göre her yıl Mayıs ayı içinde yapılması gereken İAOSB Sanayici ve İşadamları Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın Mütevelli Heyet toplantısı gerçekleştirildi. Mütevelli Heyet Başkanı Kadri C. Şeker başkanlığında yapılan toplantıda Vakıf Başkanı Hilmi Uğurtaş 2016 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
Uğurtaş “Vakfın istenilen maddi güce ulaşması için çaba sarf edildiğini belirterek, “Kurduğumuz İktisadi İşletme ile de gelir getirci bazı faaliyetleri yürütmekteyiz. Sanayici Aktivite Merkezimiz içinde yer alan Fitness salonu ve yüzme havuzu önemli bir gelir kaynağı oluşturmaktadır. Bunun yanında Bölgemize bağlı Sosyal Faaliyetleri Geliştirme Çalıştırma Grubu çalışmaları içinde yer alan Tiyatro Kulübü, Fotoğrafçılık Kulübü ve Tenis Kursu çalışmaları devam etmekte ve bu çalışmalara katılan kişilerce İktisadi İşletmemize aidat ödenmektedir. Dileğimiz özellikle Bölgemizin yıllardır uğraştığı Tariş İplik’ten alınan arazi ile ilgili hukuki durumun bir an önce sonuçlanarak önümüzün açılmasıdır. Vakıf çalışmalarımıza bölgemiz sanayicilerini ve ailelerini beklediğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.
 
Gerçekleştirilen Genel Kurul’da Vakfın 2016 yılı Faliyet Raporu, 2016 Yılı Bilanço ve Gelir Tabloları, Denetim Kurulu Raporu uygun bulunarak, Vakfın Yönetim ve Denetim Kurulları ibra edildi.

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir