İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü Anketi hk.

Sayın Katılımcımız,
 
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Eğitim ve Sağlık Vakfı çatısı altında Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 100 öncü kurucu üyesiyle kurulan Kadınlar Kulübümüz, kadınların eğitim başta olmak üzere sağlık ve sosyal alanlardaki ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmaktadır. 
Bu amaçlara uygun olarak, çalışma hayatındaki kadınların en büyük sorunu olarak görünen küçük çocukların bakımı konusunu çözmek amacıyla Bölgemize yeni bir kreş yapılması, dönem boyunca her cumartesi günü Okulumuzda A1(başlangıç) seviye İngilizce kursu verilmesi, Çiğli bölgesinde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giysi yardımı yapılması, AOSB Özel Eğitim Uygulama Okulumuzun ilkyardım malzemeleri, müzik aletleri, tadilat gibi ihtiyaçlarının karışlanması, erken tanı odaklı sağlık taramaları kapsamında düzenlenen 8 Mart Sağlık Festivali’nde 300’e yakın kadına kadın sağlığı ve sağlıklı yaşam konularında seminer düzenlenmesi ve 119 kadına ultrason ile meme taraması faaliyetleri Kadınlar Kulübümüz tarafından gerçekleştirilen ilk projelerdir.
Kadınların emeklerini daha verimli, etkin ve gelir sağlayıcı düzeyde ortaya koymalarına destek olmayı amaçlayan kulübümüz; aynı zamanda eğitim, sağlık, kültür ve sanat alanlarında geliştirilen projelerle kadınlar için bir ‘proje merkezi’ niteliği taşımaktadır. 
Bu amaçlara uygun olarak, çalışma hayatındaki kadınların sorunlarını öğrenmek, Bölgemizde çalışan kadınlarımızın Kadınlar Kulübümüzden beklentilerini anlamak ve karşılamak amacıyla bir anket çalışması başlatılmıştır. Yeni dönem projelerimizi şekillendirirken Bölgemizde çalışan kadınlarımızın görüşlerinden faydalanmak istiyoruz.
Bölgemiz Katılımcılarından ekteki anketin firmalarında çalışan kadın personel tarafından cevaplanmasının sağlanması konusunda destek bekler, söz konusu yanıtların 10 Mayıs 2024 Cuma gününe kadar tarafımıza elden veya e-posta yolu ile ulaştırılması konusunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
 
 
Saygılarımla,
 
Cenk KARACE
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Eğitim ve Sağlık Vakfı
Yönetim Kurulu Başkanı
 
 
 
İletişim:
Aslı ALTEKİN – 376 71 76 / 267 – aaltekin@iaosb.org.tr
 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir