İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Yönetim Kurulu ASAD'ı Ağırladı

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (ASAD)  Başkanı Ömer Güler ve Yönetim Kurulu üyeleri İAOSB Yönetim Kurulu’ nu ziyaret etti. ASAD Başkanı Güler, ASAD’ın İAOSB’nin bir parçası olduğunu ve Bölge ile ilgili her konuda İAOSB Yönetim Kurulu’nun yanında yer aldıklarını söyledi. Güler, İAOSB Yönetimi ile birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirterek, “Önümüzdeki iki yıllık görev süremizde hedeflediğimiz projelerden en önemlisi gençlik kolları anlayışı içinde ikinci veya üçüncü nesil sanayicilerimizi bir araya getirerek onların arasındaki dostluğu, birlikteliği pekiştirmek olacak. Bu birliktelik, ortak iş yapma kültürümüzü de geliştirecektir. ASAD olarak Bölge’nin gelişimine katkı sağlamak için İAOSB Yönetimi’nden görev bekliyoruz” dedi.
 
İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş ise ASAD’ın yeni seçilen Yönetim Kurulu’nu ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Güler ve ekibine görevlerinde başarılar diledi.
 
Uğurtaş, “İAOSB olarak biz büyük bir aileyiz. Bu ailede siz-biz yok. Gerek sorunlarımızın çözümünde gerekse ortak projelerde birlikte hareket etmenin yaratacağı sinerjinin çok önemli olduğunu biliyoruz. Günlük iş mücadelesi içinde böyle bir sivil toplum hareketine vakit ayırarak yola çıkmak çok önemli” dedi.
 
Sivil Toplum Örgütlerinin hızla değişen ve gelişen siyasi, sosyal ve ekonomik şartlara uyum hususunda ciddi görevleri olduğuna değinen Uğurtaş, İAOSB Yönetim Kurulu olarak gündeme getirdikleri konularda ASAD’ın da desteğini almaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.  
 
ASAD Yönetim Kurulu’na Bölge’deki genel durum ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktaran Uğurtaş, OSBDER çatısı altında tartışılmaya başlanan, dikey büyüyen OSB’ler ve sanayi birlikleri konuları hakkında da görüşlerini paylaştı.

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir