İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

ATAER' in Yeni Başkanı Fatih Uysal

Bölge sanayicilerinin ‘kesintisiz üretim’ yapmaları amacı ile 1988 yılında İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi tarafından kurulan ATAER A.Ş.’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Norm Cıvata Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda İAOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Uysal oldu.
 
29 Eylül’ de yapılan Genel Kurul’ da 2012 yılından bu yana tesisin Başkanlık görevini yürüten Haydar Atılgan’ın görevi bırakmasının ardından ATAER’ in yeni Yönetim Kurulu seçildi. İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş’ın başkanlığında, İAOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Baysak ve Neslihan Ömer Kabaklı ile Bakanlık temsilcisinin yer aldığı divan heyeti eşliğinde düzenlenen Genel Kurul’da, İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş Haydar Atılgan’a bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. ATAER’in yeni Yönetim Kurulu’na görevinde başarılar dileyen Hilmi Uğurtaş, zorlu bir dönemde sorumluluktan kaçmayarak bu görevi üstlendikleri için ayrıca teşekkür etti.  Uğurtaş, Norm Cıvata Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal ile birlikte Norm Grup Onursal Başkanı Nedim Uysal’a da Bölge’ye verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.
 
Genel Kurulun ardından 1 Ekim Perşembe günü ilk kez toplanan ATAER Yönetim Kurulu’nda yapılan görev dağılımında;Fatih Uysal oybirliği ile ATAER’ in Yönetim Kurulu Başkanlığına, Atınç Abay Başkan Vekilliğine, Atilla Baysak da Murahhas Üye görevine seçildi. Yönetim Kurulu’nda ayrıca Bölge sanayicilerinden Tevfik Mağara, Şener Akgün, Sayıl Dinçsoy, Necdet İtmeç, Selim Jimi, Erol Narin, Esat Özdemir ve Aydın Tümentümür yer aldı.
 
MEHMET FATİH UYSAL
 
11 Mart 1962 Salihli Manisa doğumlu Mehmet Fatih Uysal, Orta ve lise öğrenimini İzmir Türk Kolejinde, yükseköğrenimini 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. 
 
1996-2000’de EGİAD’da, 2002-2004’de ESİAD’da Yönetim Kurulu Üyelik görevlerini üstlendi.
 
Hali hazırda Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 273. sırada yer alan Norm Cıvata Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve diğer Norm Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmekte; aynı zamanda İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini de yürütmektedir.
 
BESIAD, TAYSAD, EGİAD ve ESİAD’a üye olan Sn. Mehmet Fatih Uysal evli ve iki çocuk babasıdır. 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir