İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB'nin Okulu Uluslararası Ödül Törenine Ev Sahipliği Yaptı

İAOSB’nin okulu uluslararası ödül törenine ev sahipliği yaptı
 
Öğrencilerinin akademik ve teknik bilgilerini kullanarak tasarladığı mesleki projeler ile birçok alanda örnek olan Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu kez 90’a yakın ülkeden 7 milyondan fazla öğrencinin katıldığı Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması’nın ödül törenine ev sahipliği yaptı.
 
Fransa merkezli "Association Kangourou Sans Frontieres" Derneği’ne bağlı olarak 1991 yılından bu yana her yıl düzenli olarak uygulanan yarışmaya, Türkiye’de 77 farklı ilden 100 bin öğrencinin üzerinde katılım sağlandı. Dereceye giren ilk 10 öğrenci ödül almaya hak kazandı.
 
Okul Müdürü Aslı Akı, törene katılan Kanguru Matematik Türkiye Danışma Kurulu’nda yer alan Prof. Dr. Refail Alizade, Matematik Öğretmeni İsmet Baykal ve ziyaretçilere okul hakkında bilgi verirken, sunuculuğunu Kanguru Matematik Türkiye Danışma Kurulu’nda yer alan Okul Müdür Yardımcısı Hasan Özelce’nin yaptığı yarışmada dereceye giren öğrenciler, başarı belgelerini ve madalyalarını aldılar.

 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir